Page path:


Toril Haugen har mottatt Norges vel medalje

 
Toril Haugen har mottatt Norges vel medalje
Daglig leder Thorbjørn Jensen og Toril Haugen
23. des. 2019
Moss

Vår kjære administrasjonssekretær, Toril Haugen, har mottatt Norges vel medalje.

 
ARM_isop_04
Ketil Arnesen og Toril Haugen

Vår kjære administrasjonssekretær, Toril Haugen, mottok den 28.november Norges vel medalje for lang og tro tjeneste hos Kaefer Construction AS. Toril har sitt arbeidssted på kontoret i Moss, men bidrar for alle ansatte hos Kaefer Construction i hele landet.

Ketil Arnesen, mannen til Toril, har også mottatt denne medaljen hos Kaefer Construction AS.

Norges vel medalje er en påskjønnelse til særlig fortjente arbeidstakere med minst 30 års ansettelse hos samme arbeidsgiver. Så dette står det respekt av!

Toril synes det var hyggelig å bli gjort stas på. Det å ha vært ansatt i 30 sammenhengende år på samme sted er vel ikke hverdagskost lenger i dag. Men når det er sagt, så er det jo en grunn til det også. Hun synes Kaefer har vært en god og trygg arbeidsgiver opp gjennom årene. For ikke å snakke om alle de gode arbeidskollegaene, noen har gått og andre har kommet til gjennom årene.

Toril føler ikke at det har gått hele 30 år siden hun startet hos Kaefer Isoleringsteknikk AS, som det het den gangen. Hun har i løpet av 30 år fått være med på masse, både oppturer og nedturer. Det har vært oppkjøp av firmaer og salg av avdelinger, samtidig som teknologien gjorde sitt inntog og med det endret både arbeidsoppgaver og strukturer.

Hun startet med skrivemaskin og telex, før det ble tekstbehandling og tele fax. Så veien fra starten og frem til i dag, hvor tilnærmet hele arbeidsdagen og alle oppgaver har blitt digitalisert, har vært både lærerik og innholdsrik.

Hun synes Kaefer Construction er en veldig god arbeidsplass med hyggelige kollegaer!

Vi takker Toril så mye for innsatsen hun legger ned hver dag hos oss, og gratulerer med Norges Vel medalje!