Let’s talk

technical insulation

technical insulation

KAEFER Construction er det største selskapet i Norge innen teknisk isolering og har pågående nybyggs-, utbyggings-, vedlikeholds- og modifikasjonsprosjekter til bygg- og anleggsindustrien i hele Norge.

KAEFER Construction

Energivennlige og bærekraftige løsninger på teknisk anlegg i bygg

Vår kunnskap og lange erfaring innen teknisk isolering sørger for at det tekniske anlegget i bygget er så energioptimalisert som mulig, med lavest mulig driftskostnader. Dette løser vi med grundig og tilpasset isolering, som gir lønnsom og langsiktig gevinst i form av redusert energibehov, lave energi- og driftskostnader, samt et forbedret inneklima. Full kontroll på isolasjonsgrad er et bidrag til det grønne skifte, og en bærekraftig løsning for at levetiden på det tekniske anlegget forlenges ytterligere.

Del av et internasjonalt konsern

KAEFER Construction er del av KAEFER Group, et av Europas største entreprenørselskaper. Konsernet omsetter for ca. 26 milliarder kroner og har 30 000 ansatte over hele verden.

Lang erfaring

KAEFER Construction har lang fartstid i Norge, og fikk første isoleringskontrakt av gasstanker allerede i 1977. I dag utfører vi isolering og mantling på prosjekter innen disiplinene: VVS-, varme-, damp-, prosess-, kjølings- og fryseinstallasjoner, i tillegg til isolering av HVAC.

Lokalt i hele landet

KAEFER Construction har avdelinger over hele landet, og påtar oss store og små prosjekter. Vi har en fleksibel og kunnskapsrik stab, utrustet for effektiv mobilisering ved behov for rask assistanse.

Kvalitet

Grundig og planlagt teknisk isolering gir store energibesparelser i form av et optimalisert strømforbruk. KAEFER Construction tilbyr rådgivning, kunnskap og løsninger innen teknisk isolering, med kompetente fagfolk som utfører isoleringsarbeidet på riktig måte til avtalt kvalitet.

Bærekraft

Lønnsom og bærekraftig isolering

Med økt fokus på energioptimalisering og det grønne skifte, er det i dag helt nødvendig å kontrollere isolasjonsgraden på teknisk anlegg for å spare store energikostnader. Riktig temperatur på innhold og tilstand i rør bidrar til å eliminere energilekkasje, noe som igjen forlenger byggets levetid og gjør det enda mer ettertraktet å eie eller eventuelt å leie.

plantegning
Jobb på rør

Karriere

Våre ansatte – vår styrke!

Vår største styrke er våre ansatte. Hver enkelt medarbeider får utvikle og bruke sitt potensial gjennom opplæring, involvering og medvirkning. Vi skal gjøre hverandre gode.

Effektiv isolering som reduserer energiforbruk og driftskostnader

keyboard_arrow_up