Hvem er vi.

 
En historie. Et lag. En fremtid.

KAEFER 100 år

I 1918 etablerte tyske Carl Kaefer et selskap som spesialiserte seg på materialforsyning og isolasjonstjenester innen skipsbyggingsindustrien. Senere har selskapet vokst og ekspandert til nye markeder. I dag er KAEFER et av verdens ledende multidisipline selskap innen våre fag. Konsernet er nå etablert i mer enn 30 land.

KAEFER Construction

I Norge etablerte KAEFER seg i 1977 - der de fikk sine første kontrakter på isolering av gasstankere. KAEFER Construction har siden den gang utvidet sin virksomhet både geografisk og markedsmessig og tilbyr i dag teknisk isolering over hele landet. Olje og gassrelaterte virksomheter blir håndtert fra KAEFER Energy i Stavanger.

 

This video was filmed in Norway, France, South Africa, Poland, Germany, Brazil, the Netherlands and Saudi Arabia, and complies with local HSE standards and procedures.

 

Hva gjør vi.

 

KAEFER Gruppen- på alle kontinent
KAEFER er en globalt ledende leverandør av multidisipline tjenester innen isolering, tilkomst, overflatebehandling, passiv brannbeskyttelse og innredning, med en omsetning på på 1,8 milliarder EURO. Gruppens tre hovedsatsningsområder er industri, bygg & anlegg, marine & offshore. Hovedkontoret ligger i Bremen, Tyskland, med virksomhet i mer enn 30 land og sysselsetter 30 000 mennesker over hele verden. Du kan finne mer informasjon om KAEFER-konsernet her: www.kaefer.com

KAEFER Construction AS

KAEFER Construction AS driver med produksjon, levering og montering av teknisk isolasjon, overflatebehandling og isoleringsputer til ventiler og pumper for industri, bygg & anlegg. Materialer som brukes til dette kommer fra kjente Europeiske produsenter. Vi produserer også isoleringsputene kjent under navnet Termocap.

Mer informasjon i forhold til noen av de produktene vi bruker finner dere her: Rockwool - Glava - Paroc

KAEFER ENERGY AS

KAEFER Energy er et ledende multidisiplint selskap rettet mot olje- og gassindustrien i Norge. Vi gjennomfører prosjekter innen disiplinene: isolering, tilkomst, overflate, innredning, HVAC, samt at vi tilbyr ingeniørtjenester til alle våre fag. Mer informasjon om KAEFER Energy finner dere her KAEFER ENERGY

 

Hva vi vet.

 

Hvorfor isolere tekniske anlegg?

Et optimalt røranlegg sørger for at vi for vann uten tilsatt smak av plast eller metaller. Et optimalt varmeanlegg med de riktige komponentene sørger for at det er minimalt med luft og smuss noe som bidrar til å redusere driftkostnader og vedlikehold kostnader. Rørene rundt i bygget sørger for å få varmen eller vannet dit vi vil ha den. Alt dette er viktig.

Isolering av tappevann- og varmeanlegg sørger for at temperaturen på innholdet i røret blir minst mulig påvirket og forandret på vei til målet sitt. Isoleringen bidrar da direkte til energibesparelse. Det investeres mye tid og penger i produkter, systemer og beregninger for å få et så optimalt røranlegg som mulig. Isoleringen bidrar til å tjene inn denne investeringen samtidig som den bidrar til at det varme vannet/medier forblir varmt og det kalde forblir kaldt helt frem til målet sitt. Å sørge for at det tekniske anlegget er isolert godt og riktig blir derfor en investering, man kan tjene godt på i mange år.