Lønnsom og bærekraftig isolering

KA­E­FER Construction er en lang­sik­tig ak­tør som tilbyr teknisk isolering til bygg- og anleggsindustrien.  Vår lange erfaring og kunnskap innen isoleringsfaget gjør oss i stand til å løse de fleste utfordringer innen isolering, avgjørende for stabile driftsforhold, energieffektivisering, sikkerhet og redusert vedlikehold på bygg og anlegg. Vi leverer bærekraftige løsninger som forlenger levetiden på tekniske anlegg og industribygg.

Rør utendørs

Tjenester

Effektiv isolering som reduserer energiforbruk og driftskostnader

Vi utfører isolering og mantling av tekniske installasjoner, pumper, tanker og vekslere. Dette kan variere fra mindre vedlikeholdsoppdrag til isolering av hele systemer innen VVS-, varme-, damp-, prosess-, kjøling- og frys, i tillegg til isolering av HVAC.

For smarte, optimaliserte og kostnadseffektive isoleringsløsninger tilpasset teknisk anlegg på et bygg, anbefaler vi å involvere vår kunnskap og løsninger innen isolering allerede fra planleggingsfasen.

Kontinuerlig utvikling av effektive isolasjonsløsninger er viktig for et mest mulig bærekraftig bygg, redusert energiforbruk og lave driftskostnader. Vi benytter oss blant annet av egenutviklede energieffektiviseringsprogrammer for å beregne dine energisparingstiltak.

Isolering

Isolering

Rørenes funksjon i et bygg kan være å føre varmt eller kaldt vann rundt i bygget. Ved å isolere...

Les mer

Isolasjon

Mantling og kapsling

KAEFER Construction tilbyr produkter innen mantling/kapsling. Vi tilbyr mantling innen ulike materia...

Les mer

Puter rør

Puter

KAEFER Construction er stolt produsent av den velkjente isolasjonsputen Termocap. Puten gir god term...

Les mer

Let’s talk

birger.susort@kaefer.no

+47 911 32 067

Daglig leder

birger.susort@kaefer.no

Kontaktskjema

keyboard_arrow_up