Våre ansatte – vår styrke!

I KAEFER Construction har vi flere fagutdannede isolatører og industrisyere. Vi tar vare på isolasjonsfaget nå og for fremtiden. Vi er godkjent opplæringsbedrift og arbeider kontinuerlig for økt interesse og kunnskap for faget. Vi tar blant annet imot praksiselever og lærlinger, i tillegg til å utføre informasjonsarbeid på skoler og utdanningsmesser. Vi ser på dette som et viktig samfunnsoppdrag, samt for å sikre egen rekruttering.

Isolering

Muligheter

Muligheter i KAEFER Construction

Vår største styrke er våre ansatte. Hver enkelt medarbeider får utvikle og bruke sitt potensial gjennom opplæring, involvering og medvirkning. Vi skal gjøre hverandre gode.

    Vi gjennomfører en rekke kurs ut fra hvilke krav som til enhver tid foreligger, og basert på behov avrop fra prosjekter og disiplinen.

    Søker du lærlingplass hos oss, arbeider du hoa oss mens du utdanner deg innen isoleringsdisiplinen. Du får både opplæring og praksis i utdanningsperioden. Som lærlinger i selskapet får du mulighet til fast jobb, med utviklingsmuligheter i et spennende, internasjonalt konsern. God og kontinuerlig oppfølging i læretiden, med varierte og utfordrende oppgaver. Trivelig arbeidsmiljø og hyggelige kollegaer med stolthet for faget.

    Fagbrev er dokumentasjon og anerkjennelse på faglig tyngde innen isoleringsfaget. Ved å ta fagbrev tilegner en seg spisskompetanse, både teoretisk og gjennom arbeidserfaring, som åpner dører både for karriereutvikling og videre studier.

    KAEFER legger til rette for opplæring og samarbeider tett på tvers av landegrenser. KAEFER har blant annet strukturerte ledelsesutviklingsprogrammer, som danner en systematisk tilnærming til lederutvikling, i tråd med KAEFER’s lederskapsverdier.

KAEFER i verden

KAEFER i Norge og verden

KAEFER har oppdrag over hele landet, men som en del av KAEFER Group finnes det også muligheter internasjonalt i bedriften – både når det gjelder kursing og prosjekter.

Utvikling

Fornøyde medarbeidere er en forutsetning for fornøyde kunder.

Fornøyde medarbeidere er en forutsetning for fornøyde kunder. Våre ansatte være tilfredse med miljøet på jobb, og ta vare på sin egen helse. Sikkerhet på jobb er en selvfølge for oss. Vi aksepterer ikke skader på verken mennesker, materiell eller miljø.

Karriere utvikling

Åpen søknad

keyboard_arrow_up